Українськими військовими в зоні ООС затримано озброєного російського найманця в наркотичному сп'янінні

У понеділок, 27 грудня, українськими військовими затриманий озброєний російський найманець, що перебував у сильному наркотичному сп’янінні, який рухався через лінію зіткнення у бік українських позицій, повідомив прес-центр штабу Операції об’єднаних сил (ООС).

“Уранці, 27 грудня 2021 року, в Луганській області в районі наглядового пункту одного з підрозділів, який виконує бойові завдання щодо відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації, було затримано представника незаконних збройних формувань російсько-окупаційних військ. Порушник у російській формі, у стані сильного наркотичного сп’яніння рухався через лінію зіткнення у бік українських позицій”, – йдеться у повідомленні в понеділок увечері.

Зазначається, що сорокарічний затриманий проходив службу за контрактом в одному із підрозділів незаконних збройних формувань російсько-окупаційних військ. Мав при собі паспорт так званої “ЛНР”. Надалі з’ясувалося, що він із 2006 до 2012 року відбував покарання у місцях позбавлення волі за ст.115, ч.1 КК України (умисне вбивство).

Українські військовослужбовці передали затриманого представникам Служби безпеки України.

Слідчі дії щодо встановлення всіх обставин протиправної діяльності затриманого тривають.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.