На сайті Служби зовнішньої розвідки України з’явилась дитяча сторінка

Служба зовнішньої розвідки України відкрила на офіційному сайті сторінку для дітей.

Про це повідомила пресслужба відомства, передають Вчасні Новини.

Подробиці. У Службі зовнішньої розвідки пояснили появу нової сторінки на своєму сайті, яка створена спеціально для дітей. Вказується, що на пошту надходить багато листів, у яких діти запитують про те, як можна стати розвідником і де вони проходять підготовку, які риси характеру та навички потрібні розвіднику та які перевірки й випробування має пройти кандидат.

Тож нова сторінка на сайті й створена саме для того, щоб відповісти дітям на їхні питання та розповісти про роботу у розвідці. Крім того, там можна буде знайти спеціальні тести, завдання та тематичні ребуси.

«Ми постараємося зрозуміло і доступно розповідати про роботу в розвідці, розміщувати завдання, ребуси, тести. Це дозволить тобі перевірити свої здібності. А ще допоможе розвинути й вдосконалити якості, які в перспективі можуть знадобитися не тільки для роботи в розвідці, але й під час освоєння інших професій», – йдеться в повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.