Великий американський виробник алюмінієвих банок Ball оголосив про рішення піти з РФ

Американська корпорація Ball (NYSE: BLL), великий виробник алюмінієвих банок із чистим виторгом $13,8 млрд у 2021 році, оголосила про рішення залишити Росію.

“Ball Corporation, як і раніше, глибоко стурбована війною в Україні. На додаток до оголошеного минулого тижня призупинення майбутніх інвестицій у Росії ми ухвалили рішення негайно скоротити операції на трьох наших виробничих підприємствах у Росії і домагаємося продажу нашого російського бізнесу новому власнику”, – йдеться в повідомленні компанії.

Вона уточнила, що у 2021 році на її російський бізнес припало приблизно 4% загальної чистої виручки та 8% загального операційного прибутку компанії. Крім того, в 2021 заводи Ball в Росії виробили близько 5% від 112,5 млрд її світових поставок банок для напоїв.

Ball Corporation, згідно з інформацією на сайті, постачає клієнтам інноваційні алюмінієві пакувальні рішення для напоїв, товарів особистої гігієни та товарів для дому, а також аерокосмічні та інші технології та послуги, насамперед для уряду США. У Ball Corporation та її дочірніх компаніях працює 24,3 тис. людей у всьому світі.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.