Зеленський обговорив із Джонсоном посилення оборонної підтримки України, активізацію роботи над гарантіями безпеки та постачання палива

Президент України Володимир Зеленський обговорив з прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном посилення оборонної підтримки України, активізацію роботи над гарантіями безпеки, постачання палива, а також запобігання продовольчій кризі.

“У межах регулярного діалогу провів чергову телефонну розмову з Борисом Джонсоном. Говорили про посилення оборонної підтримки України, активізацію роботи над гарантіями безпеки, постачання пального в Україну. Маємо спільно запобігти продовольчій кризі та розблокувати українські порти”, – написав Зеленський у Twitter.

У свою чергу Джонсон написав у твіттері: “Я сказав президенту Зеленському сьогодні вранці, що ми підтримуємо Україну на довгострокову перспективу. Ми продовжимо постачати обладнання, щоб допомогти Збройним силам України захистити свою країну, і ми інтенсивно працюємо над тим, щоб знайти способи відновити експорт зерна та запобігти глобальній продовольчій кризі”.

 

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.