Росіяни обстріляли Слов’янськ та Лиман: є жертви

Рашисти продовжують воювати проти мирних людей та руйнувати Донеччину.

Ворог наніс удари по 15 населеним пунктам в Донецькій області протягом минулої доби. А сьогодні вдень, 29 листопада, вдарив по Слов’янську та недавно звільненому Лиману.

За словами очільника Слов’янська Вадима Ляха, по місту було нанесено 3 удари. Цього разу, на щастя, обійшлося без жертв.

«На жаль, місто знову обстріляли. Попередньо, ракетами С-300. Два «прильоти» до мікрорайону Хімік, один — в мікрорайон Лісний. Пошкодження уточнюються», — зазначив він.

Крім того, росіяни завдали удару по Лиману та поцілили в житловий сектор міста.

Донецька обласна прокуратура повідомила, що за фактом обстрілу деокупованого Лимана розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

«Цього разу армія рф поцілила у житловий сектор, де мешкали виключно цивільні особи. Від снарядів окупантів загинув 64-річний чоловік, ще троє громадян віком від 44 до 70 років отримали поранення. Також снарядами пошкоджено будинки місцевих мешканців», – йдеться в повідомленні.

Росіяни обстріляли Слов’янськ та Лиман: є жертви

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.