Маск продав чергову частину акцій Tesla, обсяг реалізованих паперів оцінюється в $1 млрд

Глава Tesla Inc. Ілон Маск продав іще близько 1 млн акцій виробника електромобілів.

Маск реалізував опціони на купівлю близько 1,6 млн паперів Tesla за ціною $6,24 за акцію, продавши 934 тис. 090 акцій вартістю близько $1,02 млрд.

Від початку продажу акцій і реалізації опціонів минулого місяця Маск реалізував понад 22,8 млн опціонів, або увесь транш, який закінчується в серпні 2022 року. Маск отримав його у 2012 році як компенсаційний пакет.

Маск 8 листопада ініціював опитування у Twitter, пообіцявши продати 10% акцій Tesla, що належать йому, якщо за такий крок проголосують користувачі соцмережі.

До проведення опитування у Twitter Маску належали 17% акцій Tesla, або близько 170,5 млн, вартість його частки оцінювалася більше ніж у $200 млрд, а 10% від неї – майже у $21 млрд.

При цьому за рахунок реалізації опціонів Маску тепер належить іще більша кількість акцій, ніж на момент опитування. Обсяг паперів, що належать йому, перевищує 177 млн.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.