У китайському McDonald’s замість стільців поставили велотренажери. Під час обіду можна «накрутити» собі заряд на телефон

У грудні на платформі TikTok опублікували відео, як дівчина крутить педалі тренажера, поки їсть бургер. За два тижні це відео набрало 2,4 мільйона вподобань та майже 46 тисяч коментарів.

Про це пише The Insider.

Та, як виявилося, цей заклад відкрили ще у вересні 2021 року. У китайській мережі McDonald’s розповіли, 30 вересня у місті Цзеян, (провінція Гуандун) відкрили перший у Китаї «зелений» ресторан, який має концепцію «низьковуглецевого та екологічно чистого життя».

Цей заклад оснастили екологічно чистими велосипедами, за допомогою яких відвідувачі, наприклад, можуть підзарядити свій телефон. Велосипеди мають вбудовані акумулятори та можуть перетворювати механічну енергію в електричну.

Серед іншого, у ресторані також встановили дошки для постерів ​​із перероблених пластикових пляшок та дитячу зону з іграми на тему охорони навколишнього середовища.

У китайському McDonald’s розповіли, що зараз серед закладів країни є 10 таких «зелених зарядних велосипедів» у двох торгових точках у Гуандуні та Шанхаї.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.