В ОП розповіли, скільки часу потрібно для відновлення енергосистеми

Після сьогоднішньої масованої ракетної атаки на об’єкти енергетики роботи з відновлення потужності можуть зайняти й не так багато часу.

Про це розповів заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко розповів під час ефіру загальнонаціонального телемарафону.

Він зазначив, що ворог пошкодив декілька енергетичних об’єктів, розташованих у різних частинах України. На їх відновлення знадобляться «не тижні».

«Не будемо уточнювати конкретні локації, але через ці «прильоти» ми маємо обмеження потужностей енергопостачання в деяких регіонах. Насамперед – великі обмеження у Львові та області, в Одесі, де зараз фактично працює лише критична інфраструктура. Є також обмеження у Київському та Харківському регіонах», – сказав він.

За його словами, потужності відновлять уже найближчим часом. Щодо ситуації в столиці, то вже є наявні потужності для всіх побутових споживачів.

«У Києві зараз таких великих проблем немає, ситуація налагодиться, сподіваємося, вже завтра», – додав Тимошенко

Нагадаємо, що вранці 29 грудня російські окупаційні війська завдали чергового масованого ракетного удару по території України.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.