Кривонос: Сьогодні був на суді у Ріффмастера

Сьогодні був на суді у Ріффмастера щодо зміни запобіжного заходу…

Все залишилось для Андрія без змін, попри величезну кількість заяв про взяття на поруки від народних депутатів, військових та всіх, хто підтримує Ріффа.

Тримайся боєць Сил спеціальних операцій ЗС України!!!

Це випробування – ти пройдеш!!! Тебе підтримує велика кількість українців!!!!!

Як вважає  захисник Ріффа Леонід Маслов – «ця справа без кінця та дна». Але вона закінчиться.

На жаль,  довіра народу до української Феміди втрачена саме через такі справи.

Система діючого судочинства,  потребує негайного докорінного реформування. Суд має діяти неупереджено та безсторонно – це запорука  довіри суспільства. Питання часу,  що це має бути змінено!

Ще сьогодні зробив висновок, що першу особу держави охороняють меншою кількістю людей ніж суд, під час розгляду справи Ріффа, який точно не несе загрози для суспільства. Перерахував кількість охорони з числа нацгвардійців і поліціянтів – близько 220-250 чоловік. Це  тих, що я побачив і порахував. Допускаю,  що десь були заховані резервні підрозділи.

Якщо  поділити цю кількість на три,  то виходить 73-83 патрулі ( патруль з старшим і двома патрульними), які можуть бути великою  силою по підтриманню порядку в місті Києві,  а ще краще в зоні ООС.  Скільки порушень і злочинів могло б не статися,  якби ці хлопці не відстоювали під судом, а виконували свої обов’язки в інтересах  громадян Украіни. Всіх іх утримує український  податкоплатник!

Читайте також: Названо головну причину звільнення Кривоноса

Який коефіцієнт корисної діі від такого використання??? Подивіться статистику,  скільки за цей час було скоєно злочинів і порушень по Києву.

На сьомому році війни,  можно вже навчитись рахувати народні гроші та людські ресурси.

На жаль…

Сергій Кривонос – ексзаступник секретаря РНБО України (допис у Фейсбуці)

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.