Сюмар двічі назвала Путіна «х**лом» із трибуни ВР (відео)

Народна депутатка від партії «ЄС» Вікторія Сюмар назвала президента Росії Володимира Путіна «х**лом» із трибуни Верховної Ради України. І повторила після зауваження.

Про це повідомила пресслужба «Європейської Солідарності» на своєму YouTube-каналі, передають Вчасні Новини (відео в кінці сторінки)

Подробиці. Сьогодні, 30 березня, на позачерговому засіданні парламенту під час виступу з трибуни ВР Вікторія Сюмар розповілаЮ що «подивилася кіно» від Нацполіції (мовиться про розслідування про погроми Офісу президента прихильниками Сергія Стерненка, – ред.) і «почула там найстрашніше – Путін х**ло».

Після висловлювання народної депутатки в залі піднявся шум, а спікер Верховної Ради Дмитро Разумков перебив її і зробив жінці зауваження.

«Колеги! Шановні колеги! Давайте вибирати висловлювання в стінах Верховної Ради», – сказав він.

Сюмар на це не відреагувала, ще раз повторила відомий вислів і продовжила свою промову.

«Колеги, бачите, заперечення викликає “Путін х**ло”. А я це можу повторити насправді, розумієте. І кіно Нацпол вам це сказав…», – сказала вона.

Після цього запропонувала «закриміналізувати слово «лох», щоб його не можна було писати».

«А можна, навпаки, дозволити використовувати «я не лох» президентом України», – заявила вона.

Крім того, згадала про розмальовані двері і запропонувала внести до бюджету статтю, де буде встановлено суму на відмивання дверей, а до кримінального кодексу – самі двері в якості потерпілої. За її словами, «це про всяк випадок».

«Давайте внесемо зміни до бюджету, щоб закласти відмивання стін після акцій протесту. Але не менше, ніж з 2 млн грн. За меншу суму ми мити двері не можемо», – заявила нардепка.

Сюмар додала, що «ці розмальовані двері – це символ сучасної України».

«З одного боку цих дверей живуть мільйони українців, а з другого боку – мешканці вулиці Банкової, які живуть у теплій ванні й яким не вистачає великої бульбашки, як оце колективне наше засідання по избиванию силовиків головних нашої країни, яких вибрали акторами поганої комедії», – зазначила вона.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.