У Росії спалили станцію мобільного зв’язку – злякались 5G

Росіяни спалили вежу мобільного зв’язку, оскільки прийняли її за вишку 5G. Чиновник каже про атаку на здоровий глузд

Про це повідомив на своїй сторінці глава республіканського управління з інформаційних технологій і зв’язку Алан Салбієв у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Подія відбулась у селищі Мізур Алагірського району Північної Осетії (Росія). Саме тут невстановлені росіяни підпалили станцію мобільного зв’язку. ЇЇ прийняли за вишку 5G. Салбієв назвав це «атакою на здоровий глузд».

«Черговий акт варварства. Атака на здоровий глузд і на технологічний розвиток Республіки Північна Осетія-Аланія», – написав російський чиновник.

Він зазначив, що такий інцидент – акт тероризму проти прогресу і нових технологій, які роблять життя зручнішим. При цьому уточнив, що мереж 5G в республіці поки немає і не буде в найближчі роки.

«Ситуація може вийти з-під контролю. Але хіба купка неосвічених фанатиків, які в своїй печерній картині світу не бажають слухати ніякі доводи і аргументи, у них заздалегідь є «відповіді» на всі питання, хіба вони сильніше прогресу, розуму і блага для сотень тисяч розсудливих людей», – заявив Салбієв.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.