У Мироцькому під Києвом знайдено ще одне поховання мирних жителів – начальник облполіції

Поховання з останками трьох мирних жителів, закатованих окупантами, знайдено у звільненому від окупантів с.Мироцьке Бучанського району Київської області в п’ятницю, повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

“Вчора у Мироцькому, на жаль, маємо ще одну страшну знахідку – це масове поховання людей. Там, біля, лісосмуги, де перебували позиції армії РФ, знайшли трьох чоловіків, явно вони закатовані… бачимо, що їх катували тривалий період часу, тому що весь одяг у них в крові. По одягу бачимо, що це цивільні особи. На жаль, щодо особистостей цих чоловіків ми нічого не знаємо, тому що обличчя у них понівечені тортурами”, – розповів Нєбитов на брифінгу в суботу, опублікованому в YouTube.

За його словами, це черговий зафіксований правоохоронцями злочин, скоєний солдатами Російської Федерації на території Бучанського району.

Загалом у Бучанському районі, за словами начальника обласної поліції, вже знайдено загиблими від тортур 1 тис. 202 цивільні особи. Три тіла оглянуті слідчими та експертами-криміналістами і передані в судово-медичні установи для остаточного встановлення причин смерті. “Візуально ми бачимо, що людей катували, в людей просто стріляли. На жаль, це і є фіксація злочинів армії РФ на території Київської області”, – сказав Нєбитов.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.