За добу харківські рятувальники загасили 14 пожеж, спричинених ворожими обстрілами

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 27 оперативних виїздів, 23 з яких – на ліквідацію пожеж, зокрема14 пожеж, викликаних обстрілами.

“Підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 14 виїздів на гасіння пожеж, викликаних ворожими обстрілами. Так, рятувальники виїжджали на гасіння пожеж багатоповерхових та приватних будинків, гаражів та господарських будівель, а також складських та ангарних приміщень Харкова, а також у Харківському (1), Богодухівському (4) та Чугуївському (2) районах області”, – повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Зокрема, в м. Чугуїв рятувальники ліквідували масштабну пожежу, спричинену ворожими обстрілами. Горіли ангари та господарські будівлі, а також гаражі. Площа пожежі становила близько 3000 кв. На місці події працювали 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 50 осіб особового складу ДСНС. Також у Немишлянському районі Харкова вночі в результаті обстрілу спалахнули одночасно кілька складських будівель, 3 торговельні об’єкти та квартири у двох житлових 9-поверхівках. Для ліквідації цих пожеж було задіяно 25 одиниць техніки та близько 100 фахівців особового складу ДСНС.

Також протягом доби проводилися аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будинках Слобідського та Індустріального районів міста Харкова.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби 58 разів залучалися до ліквідації ворожих боєприпасів.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.