За день до «перевороту» на Банковій почали заливати льодову ковзанку (відео)

У Києві біля Офісу президента України на Банковій почали облаштовувати майданчик для льодової ковзанки. Для цього на периметрі площі Офісу комунальники встановили металеві огорожі.

Про це стало відомо з публікації у Facebook журналістки Крістіни Зеленюк.

На опублікованих кадрах видно — місце майбутньої ковзанки вже огородили металевим парканом і почали монтувати дерев’яний поміст.

За день до «перевороту» на Банковій почали заливати льодову ковзанку (відео)

Офіційних коментарів щодо облаштування майданчика поки що немає, проте для киян це не стане сенсацією, оскільки минулого року ковзанку вже встановлювали у новорічні свята біля ОП.

“Менше доби залишилася до перевороту”, – підписала Крістіна Зеленюк свій допис.

Вочевидь, вона натякнула на заяву президента Зеленського про можливість державного перевороту, наміченого на 1 грудня.

Нагадаємо. 26 листопада під час пресмарафону президент України Володимир Зеленський заявив, що олігарх Рінат Ахметов разом зі своїм оточенням може готувати державний переворот в Україні.

29 листопада стало відомо, що СБУ розслідує провадження за фактом підготовки окремими громадянами України та Росії дій, спрямованих на захоплення державної влади.

Перший віцеспікер парламенту Олександр Корнієнко повідомив, що охочим брати участь у держперевороті в Києві пропонують щоденну оплату в розмірі 1 000 гривень.

Водночас завтра, 1 грудня 2021 року, на Майдані Незалежності в Києві дійсно відбудеться акція протесту – «ЗахисТИ Україну – зупини переворот». У повідомленні у Фейсбуці підкреслюється, що це буде мирна та законна акція.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.