Україна зустрічатиме Новий рік зі світлом

Під час святкування Нового року всі українці будуть зі світлом. Енергетики роблять усе можливе для відновлення енергосистеми та її захисту від російських ударів.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко в етері «Ми Україна».

Він зазначив, що першочерговим завданням влади сьогодні є створення умов для того, аби кожен українець мав вдома світло у новорічну ніч.

Наразі українські енергетики активно займаються фізичним захистом підстанцій та інших енергетичних об’єктів від ракетних ударів з боку рф. Для цього використовуються великі вагони і бетонні блоки. І це не єдина стратегія протидії ракетному терору. Проте говорити про інші він не став з міркувань безпеки.

Тимошенко також розповів про план відбудови зруйнованих об‘єктів критичної інфраструктури.

«Є декілька підходів відновлення. Те, що частково зруйновано ми зараз лагодимо, адже електропостачання потрібне вже зараз. Але енергетики розробили нові «паралельні інфраструктурні об‘єкти», які виконуватимуть функцію децентралізації енергооб’єктів», – розповів він.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.