Єрмак: звинувачення щодо Татарова не мають стосунку до роботи

Єрмак заявив, що звинувачення на адресу заступника голови ОП Олега Татарова не мають жодного стосунку до його нинішньої роботи в ОП, оскільки є подіями 4-річної давнини.

Про це глава Офісу президента Андрій Єрмак розповів в інтерв’ю журналу НВ, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Він прокоментував скандал навколо свого заступника та репутаційні ризики для Банкової, які виникли через роботу в команді Офісу президента Олега Татарова, який є фігурантом розслідування про аферу з квартирами для Нацгвардії.

«Звинувачення, що пролунали, мають 4-річну давнину і не мають жодного зв’язку з тією діяльністю пана Татарова, яку він здійснював в ОП», – пояснив глава Офісу президента.

Після пропозиції журналістки запросити у такому випадку на роботу Азарова, Єрмак назвав це порівняння «некоректним».

Крім того, зазначив, що при жодному президенті України раніше був би «немислимим» той резонанс, якого набула справа Татарова, як і той факт, що «фігурантом може бути навіть співробітник Офісу президент». Єрмак вважає, що це свідчить «про стовідсоткову відкритість та нульову толерантність до корупції».

«Нині немає жодних перешкод. Слідство триває, але поки з того, що я бачу, з того, що я знаю, є якась інформація, але немає судового рішення. Ми, як ніхто інший, зацікавлені, щоб істина була встановлена, і ця справа опинилася у суді. З іншого боку, погодьтеся: ми живемо в такому інформаційному полі, де звинуватити  і створити поганий імідж можна будь-якій людині», – сказав він.

Глава ОП відхрестився й від звинувачень у тому, що Офіс президента міг комунікувати щодо цього питання з генпрокурором Іриною Венедіктовою, яка в останній момент замінила прокурорів у його справі.

Нагадаємо. У ЦПК заявили, що Офіс генпрокурора намагався відкликати скаргу САП щодо Татарова.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.