Клімкін: інформацію про Путіна «зливає» хтось з його оточення

Ексміністр МЗС України вважає, що особиста інформація про Путіна «зливається» кимось з його найближчого оточення. І назвав відмінності сьогоднішніх протестів у Росії від минулих акцій.

Про це колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів в ефірі телеканалу «Україна 24», передають Вчасні Новини.

Подробиці. На думку ексміністра, інформація про Путіна, президента Російської Федерації, «зливається» саме його оточенням.

«Те, що насправді делегітимізація особисто Путіна відбувається — ви ж це бачите. Тобто палац, нескінченна інформація про його особисті стосунки не так просто з’являються. Якісь групи впливу навколо, назвемо їх так, починають зливати інформацію. Зманіпульована вона чи зрежисована – ми не знаємо, але пішов масовий вплив», – сказав він.

Крім того, Клімкін назвав відмінності нинішнього протесту в Росії від минулих.

«Зараз є Навальний, протести й, зверніть увагу, є дві речі, які це відрізняють від всього, що було в Росії до цього часу. Згадайте Болотну площу у 2012 році. По-перше, тоді були Москва і Пітер, нічого більше. Зараз все пішло в регіони, починаючи з Владивостока і закінчуючи Краснодаром. Так, це не 100 тисяч на вулицях, але тисячі в кожному місті. І другий момент дуже багато молоді, і коли її опитують на вулицях, то настрої її досить емоційні, накручені. Серед молоді Путін падає», – сказав він.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.