На Донбасі зібрано максимум бойової потужності російської армії

На Донбасі сьогодні зібрано максимум бойової потужності армії Росії, сказав президент України Володимир Зеленський у традиційному відеозверненні в понеділок увечері.

“Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Бахмут, Авдіївка, Курахове, Слов’янськ та деякі інші населені пункти залишаються для окупантів ключовими мішенями саме на цьому напрямку”, – зазначив він.

“Я вдячний нашим захисникам і захисницям, які, попри технічну і подекуди кількісну перевагу окупантів, героїчно тримають оборону”, – сказав також Зеленський.

“Сьогодні російські війська знову обстріляли Харків. Через кордон України і Росії була обстріляна і територія нашої Сумської області. Продовжується боротьба за Херсонську область. Крок за кроком ми звільняємо нашу землю, поступово наближаємося до тієї точки, в якій Росії доведеться відкласти зброю, порахувати всіх своїх убитих і перейти до дипломатії. Обов’язково доведеться!” – заявив президент.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.