Закон і ПравоНовини

Україна розірвала ще одну угоду з рф

Сьогодні, 11 серпня, Кабінет міністрів припинив дію угоди між Україною та рф у питанні координації роботи залізничного транспорту.

Про це написав постійний урядовий представник у парламенті Тарас Мельничук у Telegram, передають «Вчасні Новини».

«Припинено дію Угоди між урядом України і радою міністрів – урядом Російської Федерації про координацію діяльності залізничного транспорту, вчиненої 14 травня 1993 у Москві», – повідомив Мельничук.

Згідно з текстом розірваної угоди, її свого часу уклали з огляду на потребу збереження технологічної єдності залізничної транспортної мережі між обома країнами, а також, зважаючи на важливість спільних перевезень пасажирів і вантажів між Україною і РФ, та в треті країни.

Сторони були зобов’язані обопільно зберігати технологічні зв’язки між своїми залізницями, слідкувати за тарифною політикою, сприяти в поставках техніки, обладнання, запчастин, необхідних матеріальних ресурсів на задоволення потреб залізниці, а також співпрацювати у сфері навчання працівників.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.