Маруся Звіробій зняла свою кандидатуру на користь кандидата Кошулинського

Кандидатка від партії «Європейська Солідарність» у 87-му окрузі на Прикарпатті Маруся Звіробій-Біленька знімає свою кандидатуру на користь кандидата від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського.

Про це повідомляє пресслужба «Європейської Солідарності», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Звіробій зазначила, що поразки України найчастіше відбуваються через неспроможність об’єднуватися. Тож «солідарність – це про здатність об’єднуватися і перемагати разом».

«87 округ сьогодні став своєрідним полем боротьби за Україну, на якому зіткнулися олігархи в особі партнера Коломойського Олександра Шевченка, висуванця від влади зелених дилетантів Василя Вірастюка, та представники патріотичних сил – Руслан Кошулинський зі «Свободи» та я, Маруся Звіробій-Біленька від «Європейської Солідарності». Розуміючи, що своїм взаємопоборюванням ми з Кошулинським можемо відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної Ради, я прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім представникам політичних сил, що Україна понад все», – повідомила кандидатка від «ЄС».

ВО «Свобода» привітало заяву кандидатки Марусі Звіробій.

«Це рішення є демонстрацією нашої спільної позиції про початок об’єднавчого процесу проукраїнських патріотичних сил, зокрема «ЄС» та «Свободи», перед загрозою проросійського та олігархічного реваншу», зазначили у «Свободі».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.