Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині:  рф вбила трьох та поранила чотирьох жителів області

Протягом 22 серпня росіяни гатили по населених пунктах Донеччини. Вбили трьох жителів Торського, ще чотирьох цивільних в області поранили. Під обстрілом були десятки населених пунктів регіону. ЗСУ продовжують наступ на південному фланзі під Бахмутом.

За інформацією голови Донецької ОВА Павла Кириленка, за 22 серпня росіяни вбили трьох жителів Торського. Ще чотири людини в області дістали поранень: у Торському, Закітному, Північному та Сіверську.

На Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар і Новоукраїнка. У Комарській громаді пошкоджено колишню школу і крамницю в Іскрі.

На Донецькому напрямку зранку Авдіївка зазнала двох масованих артобстрілів — є влучання на чотирьох вулицях. У Мар’їнській громаді під вогнем Красногорівка і Костянтинівка.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді 1 людина поранена у Північному, пошкоджено котельню в Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджено 3 багатоповерхівки і 3 приватні будинки. Протягом доби відбувалися обстріли Васюківки і Роздолівки Соледарської громади.

На Лисичанському напрямку у Торському Лиманської громади загинули 3 людини, поранено 1, ще 1 людина поранена у Закітному. У Сіверську поранено 1 людину, зруйновано 2 будинки. У Званівці 4 будинки зруйновано і 4 пошкоджено.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, протягом минулої доби:

На Лиманському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Серебрянського лісництва Луганської області та Веселого Донецької області. Артилерійських обстрілів противника зазнали близько 15 населених пунктів, зокрема Білогорівка Луганської області та Званівка, Серебрянка, Сіверськ, Веселе, Спірне, Федорівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Іванівського Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів противника постраждали понад 20 населених пунктів, серед них Оріхово-Василівка, Міньківка, Богданівка, Іванівське, Диліївка, Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Авдіївки. Артилерійських обстрілів зазнали населені пункти  Новокалинове, Степове, Авдіївка, Сєверне, Тоненьке, Уманське Донецької області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару в районі Красногорівки Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Мар’їнка, Побєда, Єлизаветівка, Новомихайлівка, Катеринівка, Костянтинівка, Антонівка Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Водяного та Урожайного Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів противника постраждали понад 15 населених пунктів, серед них Водяне, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Времівка, Макарівка, Урожайне Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.