Україна очікує міжнародну реакцію на обстріли 26 лютого: поранено 11 військових ЗСУ

Українська делегація в Тристоронній контактній групі (ТКГ) очікує реакції країн-партнерів і керівництва міжнародних організацій на обстріли 26 лютого, які призвели до поранення 11 українських військовослужбовців.

Про це повідомила українська делегація в ТКГ в Телеграм-каналі, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Протягом доби 26 лютого збройні російські формування здійснили обстріли в районі проведення ООС. Поранень дістали 11 військовослужбовців Збройних сил України.

«Учора, 26 лютого внаслідок обстрілів російськими військами наших позицій в районі Водяне отримали поранення дев’ять військовослужбовців ЗС України (ще один військовослужбовець отримав поранення в іншому районі, внаслідок підриву на поки невстановленому вибуховому пристрої), а потім ще один – кульове поранення ноги», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що всі військові отримали належну медичну допомогу. Наразі стан поранених задовільний.

«Українська сторона СЦКК направила відповідні ноти в СММ ОБСЄ. Чекаємо також відповідної реакції держав-партнерів та керівництва міжнародних організацій», – наголошується в повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.