Вчора на Донбасі від кулі снайпера загинув український боєць

Вчора, 26 квітня, від ворожої кулі снайпера загинув український боєць. Проте у вечірньому зведенні та вранці йдеться тільки про одного пораненого військового ЗСУ.

Про загибель захисника повідомляє Городенківська міська рада територіальної громади у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Вчора, 26 квітня, на Донбасі загинув уродженець села Колінки – Ковальовський Іван Іванович з позивним «Африка».

«Городенківська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу  смерті учасника АТО уродженця села Колінки – Ковальовського Івана Івановича «Африка», який загинув 26.04.2021 року від кулі ворожого снайпера», – йдеться в повідомленні.

Вчора на Донбасі від кулі снайпера загинув український боєць

У коментарі вказується, що інформацію про загибель бійця повідомив голова ГО «Городенківського районного об’єднання учасників АТО».

Вчора на Донбасі від кулі снайпера загинув український боєць

Водночас, в офіційних зведеннях щодо ситуації в зоні ООС жодного слова немає про загибель військового. Лише вказується, що внаслідок обстрілу осколкові поранення отримав один військовослужбовець ЗСУ.

«Внаслідок ворожого вогню один український захисник отримав осколкове поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу», – йдеться в повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.