У Пермі загорівся пороховий завод: кажуть про «зовнішній вплив» (відео)

У Росії загорілося одне з найбільших підприємств оборонно-промислового комплексу Прикам’я, яке випускає заряди до реактивних систем залпового вогню, комплексів ППО та ПРО А-135, сферичний порох для стрілецької зброї.  За попередніми даними, постраждали троє людей, яких було госпіталізовано.

Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Вчасні Новини.

Пожежа площею 50 кв. м. виникла близько восьмої години ранку. На місце виїхали 16 автомашин МНС, пожежу гасять понад 60 співробітників протипожежної служби МНС і працівники пожежної частини підприємства. Через 40 хвилин після виклику пожежу було локалізовано, а станом на 08:22 ранку за київським часом – ліквідовано.

https://www.youtube.com/watch?v=712vhqnsh8Q&feature=emb_logo

Джерело «Еха Пермі» каже про «зовнішній влив».

«Хлопок стався в баліститній групі цехів. Вантажники працювали з технологічними відходами. Самі по собі відходи спалахнути не могли, на них могло бути здійснено зовнішній вплив, наразі невідомо який», – стверджує джерело.

ФКП «Пермський пороховий завод» є  одним з найбільших підприємств оборонно-промислового комплексу Прикам’я. Випускає заряди до реактивних систем залпового вогню, комплексів ППО, заряди двигунів для авіаракет, стартово-розгінні системи крилатих ракет, вироби для комплексу ПРО А-135, сферичний порох для стрілецької зброї. Твердопаливна суміш є ключовим компонентом для виробництва низки виробів.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.