В ОРДЛО домовились про процес злиття окупованих територій

В ОРДЛО розпочато процес об’єднання фейкових «ЛНР» і «ДНР». Це питання буде винесено на так званий «референдум Донбасу».

Про це повідомляє «Східна правозахисна група» у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. За даними правозахисників, сьогодні, 28 січня, в окупованому Донецьку пройшла «неформальна нарада», під час якої говорили про боротьбу з «українським фашизмом».

Вказується, що в окупаційних адміністраціях поки що не вирішили, в якій саме формі буде об’єднання (або союз, або повне злиття).

«Об’єднання має проходити під гаслом – для перемоги у війні з «українським фашизмом» Донбас повинен бути єдиний», – стверджують правозахисники.

Також повідомляється, що на «нараді» були присутні:

  • депутат державної думи РФ Андрій Козенко (керівник проєкту «реінтеграційних комітетів Донбасу», який відповідає перед АП РФ за процеси інтеграції ОРДЛО З РФ);
  • депутат державної думи РФ Казбек Тайсан (куратор окупованого Донбасу від КПРФ, який також курує напрямки розвитку міжнародного співробітництва з лівими партіями й лівими профспілками інших країн);
  • та глава «Russia Today» Маргарита Симоньян (ідеолог інформаційної та антиукраїнської пропаганди, одна з головних лобістів спрощеної паспортизації жителів ОРДЛО).

Крім того, були присутні ватажки бойовиків ОРДЛО Леонід Пасічник та Денис Пушилін.

«Група приїжджих діячів з РФ повідомила ватажкам« республік »про те, що рішення в Кремлі про процес об’єднання прийнятий», – пишуть правозахисники.

Нагадаємо. Раніше ватажок ОРДО Денис Пушилін вже заявляв про проведення повторного «референдуму».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.