"Я виходжу заміж": Адель просто під час концерту оголосила про заручини

"Я виходжу заміж": Адель просто під час концерту оголосила про заручини

Знаменита британська співачка Адель підтвердила, що вдруге виходить заміж. Під час свого концерту у Мюнхені, Німеччина, 9 серпня, виконавиця оголосила про заручини.

Як відомо, обранцем артистки став 42-річний засновник Klutch Sports Group, спортивний агент Річ Пол. Пара у стосунках вже понад три роки. Чоловік місяць тому таємно освідчився артистці в її рідному місті Тоттенем, Велика Британія.

Видання The Daily Mail повідомляє, що під час виступу 36-річна Адель похизувалася своєю обручкою з діамантом. Вона на багатотисячну аудиторію заявила, що вдруге виходить заміж.

Виконавиця помітила фана з плакатом, на якому було написано: “Ти вийдеш за мене?”. Артистка вирішила відповісти і сказала: “Я не можу вийти за тебе заміж, тому що я вже виходжу заміж, але я ціную це, дякую”.

Після цього Адель показала свою каблучку. Шанувальники підтримали співачку і голосно аплодували їй.

До слова, раніше знаменитість була у шлюбі з інфестбанкіром Саймоном Конекі. Пара побралася у 2016 році, але у 2019 році вони оголосили про розлучення. Подружжя перебувало у стосунках 8 років. Ще до одруження у них народився чин Анджело, якому нині 12 років.

Адель – відома на увесь світ виконавиця та авторка пісень. Вона стала володаркою 16 премій “Ґреммі”. Її легендарна композиція “Skyfall” отримала премії “Оскар” і “Золотий глобус”, як саундтрек фільму про Джеймса Бонда.

Також серед хітів Адель “Rolling in the Deep”, “Someone Like You”, “Hello”, “Set Fire to the Rain”.

Останні новини