Зірка "Піратів Карибського моря" розповіла про невиліковну хворобу доньки: "Дуже складно"

Зірка "Піратів Карибського моря" розповіла про невиліковну хворобу доньки: "Дуже складно"

Британська акторка Кіра Найтлі, яка відома за фільмами “Пірати Карибського моря” та “Гордість і упередження”, розповіла про невиліковну хворобу доньки.  

Вона зазначила, що дівчинка страждає на дислексію, яка впливає на її здатність писати, читати та розуміти прочитане. Самій акторці також поставили цей діагноз ще у дитинстві. 

“Мені досі дуже складно читати з аркуша. Текст дійсно скаче, але, по суті, я його записую і слухаю, і слухаю… Ось так я його вчу. А тепер у нас є дитина з дислексією, і вона робить те саме. Її пам’ять просто приголомшлива”, – розповіла Кіра на подкасті Ruthie’s Table 4.

Більше подробиць хвороби доньки вона вирішила не розкривати. 

Що відомо про Кіру Найтлі

Кіра почала зніматися у кіно з 1995 року. Популярність Найтлі принесли фільми “Бий, як Бекхем”, “Король Артур”, а потім і серія фільмів “Пірати Карибського моря”. Вона має також багато престижних нагород за свій акторський талант, зокрема, за головну роль у кінострічці “Гордість і упередження” була номінована на премію “Оскар” у категорії “Найкраща акторка” і є лауреаткою премії Ірландського кіно та телебачення.

Зараз Кіра разом з чоловіком Джеймсом Райтоном виховує двох доньок: 9-річну Еді та 5-річну Делайл. Яка саме з дівчат має невиліковну хворобу – вона не зазначила. 

Останні новини