У неділю в Україні не планують вимикати світло

У Херсонській області розширили зону обов’язкової евакуації

На тлі постійних російських обстрілів у Херсонській області розширили перелік населених пунктів, де оголошено обов’язкову евакуацію населення. Про це заявив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Спільно з начальником ГУ Нацполіції в Херсонській області Ігорем Королем ухвалили рішення розширити перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації населення… Всього – 50 населених пунктів, розташованих уздовж річки Дніпро  

– заявив голова ОВА

Він зазначив, що серед цих населених пунктів: Шляхове, Томарине, Новоолександрівка, Гончарне, Новодмитрівка, Ромашкове, Першотравневе, мікрорайони Гідропарк та Нафтогавань Херсона (вздовж вул.Морської піхоти, а також прилеглих до неї вулиць та провулків).

За його словами, російський терор посилюється, окупанти застосовують усю наявну зброю, активізували вони й використання дронів.

На жаль, за останній місяць через ворожі удари фіксуємо вдвічі більше постраждалих серед мирних жителів, серед них – діти… Тож прошу всіх, хто залишається в громадах зі складною безпековою ситуацією, евакуюйтеся. Подбайте про життя дітей. Дайте їм змогу навчатися, розвиватися і жити у безпеці

– додав керівник ОВА.

Нагадаємо

З початку війни з прикордонних районів Харківської області евакуйовано понад 500 дітей. Станом на 8 серпня евакуйовано 149 дітей, ще 42 потребують евакуації з небезпечних зон.

Останні новини