У неділю в Україні не планують вимикати світло

Ворог застосував увесь арсенал озброєння для обстрілу 40 українських прикордонних поселень – речник ОТУ “Сіверськ”

Армія рф б’є по населенню та цивільній інфраструктурі, застосовуючи все, що має у своєму арсеналі: від мінометів до керованих авіабомб. Пише , із посиланням на повідомлення представника ОТУ “Сіверськ” Вадима Мисника в ефірі телемарафону.

Російська армія застосовала весь наявний арсенал озброєння, вгативши за минулу добу по 40 населених пунктах Сумщини та Чернігівщини.

За минулу добу на Чернігівщині ворог обстріляв 9 населених пунктів, на Сумщині – 31 населений пункт. Ворог застосовує весь наявний арсенал озброєння, який у нього є: від мінометів, ствольної артилерії різного калібру, реактивних систем залпового вогню, FPV-дрони, БПЛА, керовані авіабомби. Є поранені та зруйновані житлові будинки, об’єкти комунальної інфраструктури, навчальні заклади

– передає речник оперативно-тактичного угруповання “Сіверськ” Вадим Мисник.

Незважаючи на те, що оперативна обстановка на кордоні із Чернігівською та Сумською областю залишається бути напруженою, втім ситуація “цілком контрольована Силами Оборони України”, зауважив представник ОТК “Сіверськ”.

Мисник також нагадав, що ворог б’є по населенню та цивільній інфраструктурі, підтверджуючи свій статус держави-терориста.

Останні новини