"Ви побачите набагато більше": стала відома дата виходу фільму "Аватар: Вогонь і попіл"

"Ви побачите набагато більше": стала відома дата виходу фільму "Аватар: Вогонь і попіл"

Легендарний “Аватар” повернеться на великі екрани. Днями студія Disney анонсувала дату виходу третього фільму франшизи. Про це пише видання Variety.

Відомо, що новий фільм буде мати назву “Аватар: Вогонь і попіл”. Режисером стане Джеймс Кемерон, який знімав і попередні частини. Саме він і оголосив, що старт прокату кінострічки буде 19 грудня 2025 року.

“Ви побачите набагато більше Пандори, ніж бачили колись раніше. Це шалена пригода і бенкет для очей, але в ньому також дуже високі емоційні ставки, більші, ніж будь-коли. Ми вступаємо насправді складну територію для всіх персонажів, яких ви знаєте та любите”, – заявив Кемерон. 

Цікаво, що режисер поки не показав кадри з нового фільму, але продемонстрував кілька концепт-артів, на яких зображені персонажі у небі і в оточенні вогню. А назву він пояснив так: 

“Вогонь може бути і ненавистю, і насильством, і травмою, і владою, і зловживанням владою. Що представляє собою попіл? На мою думку, в цьому фільмі він представляє наслідки всієї цієї енергії – горе і необхідність жити з тим, що ти зробив”.

Що відомо про фільм”Аватар: Вогонь і попіл”

У новому фільмі “Аватар: Вогонь і попіл” події будуть розгортатися після того, як головні герої Джейк і Нейтірі зустрінуться з народом попелу, який бажає влади та насилля.

Крім Сема Вортінгтона та Зої Салдани, у фільмі також гратимуть такі актори: Сігурні Вівер, Стівен Ленг, Кейт Вінслет, Кліфф Кертіс, Трініті Джо-Лі Блісс та інші.

До слова, “Аватар: Вогонь і попіл” знімали одночасно з попередньою частиною “Аватар: Шлях води”, яка вийшла у 2022 році.