Освітній омбудсмен Горбачов уточнив інформацію про своє звільнення

ЗСУ створили військову комендатуру на підконтрольній території курщини – Сирський

На підконтрольній Україні території курської області створили військову комендатуру. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

За словами Сирського, ЗСУ взяли під контроль 82 населених пункти і просунулись на 35 кілометрів і контролюють понад тисячу квадратних кілометрів території рф. 

Для дотримання правопорядку і забезпечення першочергових потреб населення на підконтрольних територіях створено військову комендатуру. Призначено її керівника – призначений генерал-майор Москальов

– розповів Сирський. 

Він розповів, що сьогодні на окремих напрямках війська України просунулись від 500 метрів до півтора кілометра і продовжують ведення наступальних дій. 

Всього від початку операції на території курської області наші війська з боями просунулись на 35 кілометрів, взято під контроль 1 150 квадратних кілометрів території рф, і 82 населених пункти. В цілому ситуація контрольована

– підсумував головнокомандувач ЗСУ. 

Нагадаємо

Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що Україна не зацікавлена в окупації прикордонних регіонах росії, включно з курською областю. ЗСУ виконують завдання, пов’язані із забезпеченням безпеки навколо кордонів України.

Останні новини