Геніальний спосіб: водій розповів, як змусити людей не паркуватись занадто близько

Геніальний спосіб: водій розповів, як змусити людей не паркуватись занадто близько

Бувають випадки, коли інший водій паркується надто близько до вашого автомобіля, тому ви не можете легко вийти і ризикуєте вдаритися дверима об його машину. Однак є геніальний спосіб уникнути цього, йдеться у публікації Mirror.

Зазначається, що зазвичай важко уникнути ситуації, коли люди паркуються поруч з вашим автомобілем. Але один водій поділився геніальним способом, як не дати іншим автомобілістам під’їхати надто близько.

Водій рекомендує клеїти на лівих дверцятах автомобіля спеціальні наклейки: “Будь ласка, не паркуйтеся занадто близько. Я товстий”. Фотографією такої машини і наклейки поділилися на Facebook і вона швидко стала вірусною, зібравши 36 000 вподобань і тисячі коментарів. Люди були в захваті від ідеї чоловіка.

Багато хто зізнався, що має таку ж проблему, і заявив, що хоче придбати аналогічну наклейку.

Цікавинки

Один з найвідоміших механіків на Youtube Скотті Кілмер радить водіям, які шукають недорогий, але цікавий класичний автомобіль, звернути увагу на модель, яка відома своєю особливою надійністю та якістю збірки.

Багато водіїв шукають способи, аби зменшити споживання пального під час користування автомобілем. У соцмережі TikTok на цю тему завірусилися відео, в яких йдеться про те, що потрібно їхати по автомагістралі з великими транспортними засобами, адже це може покращити економію пального. Однак засновник компанії Sell My Car Online Тодд Бялашевський каже, що це не так, а такий спосіб може призвести до серйозних аварій.

Останні новини