Рекорди НАБУ: антикорупційний ефект чи крапля в морі?

На сьогоднішній ранок є поповнення обмінного фонду: Зеленський про доповідь Сирського про курську операцію

Президент України Володимир Зеленський заслухав доповідь Головкома ЗСУ Олександра Сирського. Йшлося про зміцнення позицій сил ЗСУ на Курщині та розширення стабілізованої території, а крім того – поповнення обмінного фонду для нашої держави.

“Перше – Торецький та Покровський напрямки. За добу десятки російських штурмів наших позицій. Але наші воїни та підрозділи роблять усе для знищення окупанта та відбиття штурмів. Ситуація контрольована.

Друге – операція в Курській області. На сьогоднішній ранок є поповнення обмінного фонду для нашої держави. Дякую всім солдатам і командирам, які беруть російських військових у полон і цим наближають звільнення наших воїнів та цивільних, які утримуються росією”, – повідомив Зеленський.

За словами Президента, також генерал Сирський доповів про зміцнення позицій наших сил на Курщині та розширення стабілізованої території.

“Третє – забезпечення наших дій зброєю та сильними рішеннями. Працюємо над новими пакетами підтримки для нашої держави від партнерів. Визначаємо пріоритетні пункти. Головне – обмеження російського наступального потенціалу і наша далекобійність. Готуємо відповідні доручення українським дипломатам”, – резюмував Зеленський.

Останні новини