"Таких вже не буде": українські зірки відреагували на смерть Алена Делона

"Таких вже не буде": українські зірки відреагували на смерть Алена Делона

Сьогодні, 18 серпня, перестало битися серце культового французького актора, сценариста та режисера Алена Делона. Кінозірка, який до своїх останніх днів підтримував українців та був справжнім другом України, пішов з життя у віці 88 років. 

Українські актори, ведучі та артисти відреагували на трагічну звістку та вшанували пам’ять легенди у своїх соцмережах.

Ольга Сумська

“Ален Делон…Легендарний кумир поколінь, улюблений, незрівнянний…Таких вже не буде”, – написала у своєму Instagram акторка.

Олексій Суханов

Ведучий вшанував пам’ять актора, пригадавши його найвідоміші висловлювання. 

“Мені знадобилося 10 років складних зусиль, аби змусити людей забути, що я лише привабливий парубок з красивим обличчям. Це була важка сутичка, але я переміг”

“Я ані з ким не заграю, не від кого не ховаюся. Я такий, який є. Ви цілком маєте право прийняти мене чи відкинути. Попри те, що про мене пишуть, я дуже чуттєвий і емоційний. Я маю на це право. Хіба інакше я міг би стати великим актором? Я більш за інших відчуваю щастя і страждання”

“Кажуть, у Вас поганий характер?!” – “Ні, у мене просто є характер!”

Анатолій Анатоліч

“Не стало відомого французького актора Aлена Делона, великого друга нашої країни. Людини, яка до останнього підтримувала Україну… Декілька років тому Ален Делон говорив: “Я просив сина про евтаназію, але потім почалася війна в Україні, почали гинути люди, і я знайшов сили жити, допомагаючи народу України”. Завжди тішуся, коли легендарні особистості не розчаровують. Хоча часто, коли у людини все є, то це не час для активної соціальної позиції. Іноді люди обирають насолоджуватися заможною старістю”, – зазначив ведучий.

Тарас Цимбалюк

“Великий! Однозначно: ювелірно оздобив своєю яскравою присутністю людське буття… За що, власне, маємо тільки дякувати і памʼятати”, – наголосив актор.

Юрій Горбунов

“Ален Делон! Людина епоха! Людина символ! Великий патріот України! Його фільми і ролі стали світовою спадщиною. Спочивай з миром, маестро!” – написав ведучий.

Останні новини