Чи контролюють росіяни Нью-Йорк: у Deep State пояснили, що коїться

Чи контролюють росіяни Нью-Йорк: у Deep State пояснили, що коїться

 

Російські окупанти не контролюють селище Нью-Йорк (Донецька область).

Про це повідомляють аналітики Deep State. “Ситуація в Нью-Йорку складна, але ворог не контролює селище, попри заяви блогерів та інституту вивчення “Телеграму”, – сказано в повідомленні.

При цьому додають, що в селищі склалася унікальна ситуація, коли “відбувається хаос з обох сторін”. “Останні дні к*цапи по певних маршрутах просто обходять СПшки (йдеться про спостережні пункти, – УНІАН) Сил оборони і намагаються концентруватися у Неліпівці, де вже йдуть заходи з ліквідації ворога”, – зазначають аналітики. Вони зазначають, що складається ситуація, коли супротивник не намагається захопити селище, а просто хоче закріпитися в глибині. “З іншого боку перебування ворога в тилу теж нічим хорошим не закінчується”, – кажуть аналітики.

У Deep State зазначають, що якщо вдасться російських окупантів витіснити з Неліпівки, то така тактика матиме сенс. “Але поки маємо те, що маємо”, – додають аналітики.

За даними аналітичного проекту Deep State, станом на 21 серпня на Донеччині тривають бої за Нью-Йорк, російські загарбники просунулись у кількох населених пунктах: Північному, Дружбі, Завітному, біля Новогродівки та Григорівки.

Останні новини