Вихід STALKER 2 усе ближче: з'явилися нові подробиці та геймплей української гри

Вихід STALKER 2 усе ближче: з'явилися нові подробиці та геймплей української гри

На презентацію Xbox у рамках івенту Gamescom 2024 заглянули розробники шутеру STALKER 2: Heart of Chornobyl. Геймдизайнер і глава GSC Game World Євген Григорович показав геймплейний уривок із проходженням однієї зі стартових місій і прокоментував його.

У новому ролику можна оцінити нічний геймплей: дослідження локації, битви з бандами, а також бій із кровососом. І судячи з відео, виживати в S.T.A.L.K.E.R. 2 вночі буде набагато складніше, ніж вдень, оскільки супротивників, зокрема мутантів, погано видно. Кожна зустріч обіцяє бути напруженою і непередбачуваною.

Що ще нового розповіли про STALKER 2

Прем’єра Stalker 2 запланована на 20 листопада для ПК і Xbox Series. Григорович зазначив, що команда розробників старанно працює над завершенням гри і “рахує дні до релізу”. Раніше GSC планували випустити гру 5 вересня.

Примітно, що раніше відразу два очікувані тайтли, які мали вийти приблизно в один час зі STALKER 2, офіційно “переїхали” на 2025 рік. Йдеться про Kingdom Come: Deliverance II і Avowed.

У рейтингу Steam серед найочікуваніших ігор “Сталкер 2” перебуває на п’ятому місці, поступаючись лише Hollow Knight: Silksong, Monster Hunter Wilds, Warhammer 40,000: Space Marine 2 і Frostpunk 2. Останні дві виходять у вересні.

Останні новини