"Поїхав, то й поїхав": відомий співак висловився про втікача Винника

"Поїхав, то й поїхав": відомий співак висловився про втікача Винника

Відомий український співак EL Кравчук, який раніше відповів, чи перебуває у стосунках, висловився про артиста-втікача Олега Винника. Виконавець заявив, що не має жодних претензій до колеги.

Винник виїхав з України на початку повномасштабного вторгнення. Співак весь цей час жив у Німеччині. Він стверджував, що поїхав через лікування важкої хвороби. Артист зник з інфопростору та мовчав про війну і лише днями вперше вийшов на зв’язок.

EL Кравчук думає, що в колеги є громадянство Німеччини, що, як він каже, звільняє його від будь-яких претензій та засуджень. Виконавець не розуміє обурення в суспільстві на тлі повернення Винника на сцену.

“Я вважаю, що це жарти якісь. Не думаю, що це правда. Це якийсь вкид. Просто спочатку Олег, коли з’явився в Україні, він був громадянином іншої країни. Він не був громадянином України. Можливо, й був, але до якогось часу, бо він, звичайно, народився в Україні. Але ж потім він поїхав. У мене, наприклад, в Берліні живуть родичі, які поїхали ще в 90-х. Не знаю, які ми можемо до нього мати претензії.  “, – заявив EL Кравчук в інтерв’ю для OBOZ.ua.

Як відомо, днями Олег несподівано вийшов на зв’язок. Він випустив нову пісню “Мої люди” та почав активно вести соцмережі. Артист записує звернення до шанувальників та намагається “відбілити” свою репутацію. 

На тлі новин про повернення виконавця на сцену виплило чимало подробиць його втечі за кордон. Зокрема, його колишній продюсер Олександр Горбенко розкрив правду, як Винник тікав за кордон. Він заявив, що екс-підопічний бреше та жодної хвороби в нього не було.