"Гроші зробили своє": відомий артист розповів, яку пораду дав зрадниці Ані Лорак

"Гроші зробили своє": відомий артист розповів, яку пораду дав зрадниці Ані Лорак

Соліст гурту “Смерічка”, народний артист України Павло Дворський, який розповів, як росіяни витісняли українців зі сцени, висловився про втікачку Ані Лорак. Співак розкрив, яку цінну пораду дав виконавиці багато років тому.

Автор хітів “Смерекова хата” та “Стожари” розповів, що він познайомився з Лорак багато років, тоді вона була зовсім юною.  Артистка брала участь в конкурсі, де Дворський був у складі журі.

“Коли вона була ще зовсім юною, брала участь в одному з конкурсів у Чернівцях, де дуже гарно співала українською. Я тоді був у складі журі. Ми дали їй першу премію, дуже раділи за неї. Після конкурсу у нас з нею була розмова”, – зазначив Павло в інтерв’ю для OBOZ.UA.

Виконавець поділився, що після конкурсу він порадив Лорак виступати з україномовним репертуаром. Однак артистка не послухала його. Павло припускає, що вона це зробила заради грошей. Водночас композитор не засуджує артистку:

Я радив продовжувати співати саме українською, в неї дуже гарно це виходило. Але потім гроші зробили своє… Я не хочу засуджувати її, негарно, коли чоловік говорить про жінку погане. Нехай все, що сталося, залишається на її совісті.

До слова, Лорак вже багато років живе в РФ. Вона відкрито підтримує режим Кремля та війну в Україні. Раніше стало відомо, що співачка планує стати громадянкою РФ.

Останні новини