Forbes повідомив, скільки західних БМП YPR-765 "затрофеїли" росіяни: одну провально використали

Forbes повідомив, скільки західних БМП YPR-765 "затрофеїли" росіяни: одну провально використали

Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти “затрофеїли” щонайменше п’ять цілих бойових машин піхоти YPR-765, які Києву надали Нідерланди.

Такою інформацією поділилося видання Forbes. Національний інформаційний портал “Тиск” у п’ятницю ввечері, 23 серпня, повідомив у Telegram, що на Донеччині супротивники під час штурму використовували “затрофеєну” БМП YPR-765 як бронетранспортер.

За відомостями видання, ворожий штурм відбили українські воїни-розвідники, а загарбники зазнали втрат. НІП показав фото, на якому знято БМП, біля якої лежать двоє знищених супротивників.

Важливі новини України про війну – що вже відомо

Раніше повідомлялося, що влада Нідерландів передала українській стороні 207 БМП YPR різних типів. Наприкінці травня з’явилася інформація, що Нідерланди передадуть Києву нову партію таких бойових машин піхоти.

Варто зазначити, що росіяни в Україні з початку повномасштабного вторгнення зазнали величезних втрат як у техніці, так і у живій силі. Ліквідовано, зокрема, 16620 ворожих бойових броньованих машин, 8542 танки та 606490 супротивників.

Останні новини