Відома українська блогерка зізналася, чи готова поповнити лави ЗСУ: "Двояка історія"

Відома українська блогерка зізналася, чи готова поповнити лави ЗСУ: "Двояка історія"

Українська ведуча та блогерка Аліна Шаманська чесно відповіла, чи готова вона мобілізуватися. Також журналістка поділилася власними прогнозами щодо закінчення війни в Україні.

Шаманська вірить в ЗСУ та в перемогу України, до чого закликає й інших українців. На думку Аліни, на третій рік повномасштабного вторгнення народ почав втрачати єдність. Проте вона переконана, що всесвіт працює так, що люди повинні мати надію на краще майбутнє своєї держави.

“Я відмовляюся вірити в те, що війна не закінчиться на період мого життя. Я абсолютно впевнена і чітко вірю, і кожен українець має в це вірити. Велика проблема, що ми вже частково перестали в це вірити, що перемога ось-ось і буде. Ми точно переможемо. Невідомо коли, але в це вірити треба”, – наголосила блогерка.

Журналістка зізналася, що готова поповнити лави ЗСУ. Однак наразі вона виховує сина від втікача Руслана Ханумака, який мешкає у США, а сама Аліна живе на дві країни. 

“Чи готова я? Ну звісно, якщо доведеться і якщо я буду на той момент жити в Україні. Тут дуже така двояка історія. Тому що я готова, якби в мене не було сина, я б абсолютно точно ні ногою з України, нікуди б не пішла, залишилась би жити тут. Я готова працювати у пресслужбі ЗСУ, те, що я вмію гарно робити. Я готова робити на благо нашої країни, у військовій сфері теж”, – зазначила Шаманська.

Останні новини