Катастрофа яхти біля Сицилії: знайдено тіло останньої зниклої безвісти людини, - ЗМІ

Катастрофа яхти біля Сицилії: знайдено тіло останньої зниклої безвісти людини, – ЗМІ

Італійські водолази-рятувальники знайшли тіло останньої зниклої людини, швидше за все, доньки мільйонера Майка Лінча. Відомо, що розкішна яхта британського технологічного підприємця затонула поблизу берегів Сицилії цього тижня. Про це повідомило джерело, яке близьке до цієї справи, для видання Reuters. 

За інформацією The Washington Post, дівчину звали Ханна. Вона стала останньою з шести зниклих безвісти, хто загинув після затоплення судна.

“Я можу підтвердити вам, що останню жертву всередині корпусу знайдено”, – сказав пресі представник італійської берегової охорони Козімо Нікастро.

Труп дівчини було знайдено в каюті яхти. Вона перебувала на яхті, яка оформлена на її матір Анджелу Бакарес, яка виявилась єдиною з трьох членів сім’ї, кого врятували. 

Катастрофа яхти біля берегів Сицилії – що відомо

Як писав УНІАН, 19 серпня стало відомо про те, що яхта британського мільйонера затонула біля берегів Сицилії. Загалом на борту судна перебувало 22 людини під час того, як воно потрапило в сильну грозу.

Водночас капітан човна, який врятував людей, Карстен Борнер, розповів телеканалу RAI, що “яхта перекинулася на бік та затонула протягом декількох хвилин. Все сталося за дуже короткий час”.

Останні новини