ДТЕК відновив електропостачання ще 10 населених пунктів Донеччини за добу

В Донецькій області ворог продовжує атакувати мирні міста та села. Тривають обстріли та руйнування. Попри це спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли виконати низку ремонтів мереж та обладнання, пошкоджених обстрілами та відновити світло жителям 10 населених пунктів Донецької області. Електропостачання знову мають 1,8 тисяч родин. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонти одразу, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на Донецьку ОВА.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі продовжують відновлення, щойно дозволяє ситуація та військові, та безперервно працюють вже 940 добу.

«За вчора аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових дісталися до низки пошкоджень та відновили роботу обладнання. Завдяки цьому світло повністю чи частково повернулося у 10 населених пунктів. 1 860 родин знову зі світлом», — ідеться в повідомлення.

Куди можуть звернутися жителі Донеччини щодо питань, пов’язаних з електропостачанням

У Донецькій ОВА нагадали, що для зв’язку з компанією потрібно використовувати лише офіційні канали інформації.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: