Аграрії Донеччини подали 189 заявок на грошову підтримку: скільки часу є для подання документів

Аграрії Донеччини продовжують подавати заявки для отримання субсидії на 1 гектар оброблюваних угід. Станом на 20.09.2024 до Державного аграрного реєстру надійшло 189 заявок від суб’єктів господарювання Донецької області.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на Донецьку ОВА.

Зазначається, що у аграріїв Донеччини до 25 вересня є можливість подати заявку до Державного аграрного реєстру, щоб отримати субсидію із розрахунку на 1 гектар оброблюваних угідь, засіяних під урожай 2024 року.

На цей час до Державного аграрного реєстру надійшло 189 заявок від суб’єктів господарювання Донецької області. Триває їх перевірка та опрацювання. За результатами роботи обласна комісія в подальшому визначить суму бюджетних коштів по кожному отримувачу, сформує зведені відомості суб’єктів господарювання, які мають право на отримання державної підтримки, та забезпечить до 1 листопада їх надходження до Мінагрополітики для подальшого опрацювання та затвердження.

«На території можливих бойових дій аграрії області мають можливість отримати 1000 гривень на 1 га, а на території активних бойових дій та активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси — 2000 гривень на 1 га», — ідеться в повідомленні.