Ігор Кондратюк вперше розповів про своїх трьох дітей ті відповів, чи має вже онуків

Ігор Кондратюк вперше розповів про своїх трьох дітей ті відповів, чи має вже онуків

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк останнім часом неохоче ділиться подробицями особистого життя. Він приховує своїх дітей, проте цього разу знаменитість зробив виняток і розповів про життя синів та доньки.

Кондратюк зазначив, що він непросто так приховує родину. Річ у тім, що зараз багато його родичів служать в лавах ЗСУ або навіть перебувають на окупованих територіях, тому, аби не розкрити їхні особи, він обережний з висловлюваннями.

“В сім’ї у мене є люди, які служать, є родичі на тимчасово окупованих територіях. Я мав необережність у червні 2022 року сказати щось про одного з чоловіків своєї сім’ї й матері зателефонували з нашого тимчасово окупованого Каланчака (Херсонська область). Я не хочу і це принципова позиція. У мене там залишилося багато родичів”, – розповів Ігор.

Кондратюк у шлюбі з Олександрою Городецькою вже понад 30 років. У подружжя троє дітей: 20-річна донька Поліна, 26-річний син Данило та 37-річний Сергій. Наразі, як зізнається продюсер, в нього немає онуків. 

“Полі 20 років, Дані – 26 років, Сергію – 37 років. Старший син під час війни розлучився, дітей нема. У мене немає онуків, дві собаки є. Ми з дружиною зрозуміли, що хочемо чи не хочемо (онуків ) – це не має значення, бо ми нічого не можемо зробити.  Разом з дружиною 30 років, здається. Секрет – любов, повага і терпіння”, – поділився знаменитість.

Останні новини