Донеччина залишиться без тепла: НАК «Нафтогаз України» припинив постачання газу

З суботи, 6 березня, Донеччина залишиться без тепла. НАК «Нафтогаз України» припинив постачання природного газу для ОКП «Донецьктеплокомуненерго»

Про це йдеться у повідомленні пресслужби «Донецькоблгаз», передають Вчасні Новини.

Подробиці. У ПАТ «Донецькоблгаз» повідомили, що «ОКП «Донецьктеплокомуненерго», як постачальник тепла для Донецької області, залишилось без постачальника природного газу через борги перед АТ «НАК «Нафтогаз України».

«За законодавством ПАТ «Донецькоблгаз» з суботи (06.03.2021 р.) зобов’язане припинити газопостачання на об’єкти ОКП «Донецьктеплокомуненерго» згідно приписів Кодексу ГРМ», – йдеться в повідомленні.

При цьому додається, що компанія змушена так діяти.

«ПАТ «Донецькоблгаз» завжди стоїть на захисті інтересів мешканців Донецької області, але дії ОКП «Донецьктеплокомуненерго» та АТ «НАК «Нафтогаз України» змушує нас діяти згідно з законодавством з метою недопущення завдання Державі щодобових збитків від несанкціонованого споживання газу в розмірі 150 млн. грн. на місяць», – йдеться в повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.