Донецька областьНовини

Біля Покровська відремонтували аварійний міст на найдовшій трасі країни

На Донеччині полагодили ділянку найдовшого в Україні автошляху М30 «Стрий — Ізварине», що поєднує захід країни з Донеччиною та Луганщиною і проходить через Покровськ. Там закінчили ремонт аварійного мосту.

Про це повідомляють «Вчасні новини» з посиланням на Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури.

«Агентство відновлення завершило ремонтні роботи аварійного мосту на виїзді з Донецької області на дорозі М-30 Стрий – Ізварине», – ідеться в повідомленні.

Зокрема, конуси мосту укріпили монолітними бетонними плитами, на частини бетонних опор та залізобетонних конструкцій нанесли захисне покриття, а на проїзній частині поклали нове асфальтобетонне покриття.

Крім того, відновлено гідроізоляцію бетонних конструкцій та тротуарів, пофарбували перила та бар’єрне огородження й нанесли розмітку на цю ділянку дороги.

Дорога М-30 Стрий – Ізварине – це швидкісний коридор між західними та східними областями України, а за сумісництвом — найдовша траса країни. Йдеться про майже 1400 кілометрів від Львівщини до Луганщини. Автошлях пролягає через Стрий, Тернопіль, Кропивницький, Знам’янку, Покровськ, Бахмут, Луганськ та Ізварине, що на кордоні з рф.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.