ГУР: Росія за тиждень перекинула на Донбас 250 кадрових військових

Лише за останній тиждень, з 5 по 11 квітня, Росія перекинула на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей 250 своїх кадрових військових.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України з посиланням на дані Головного управління розвідки, передають Вчасні Новини.

Подробиці. У зведенні повідомили, що лави 1 та 2 армійських корпусів РФ в ОРДЛО поповнили переважно вихідці з далекосхідних регіонів Росії.

«Росія продовжує використовувати неконтрольовані Україною ділянки кордону для переміщення на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях особового складу, зброї, боєприпасів, пально-мастильних матеріалів і майна військового призначення», – йдеться у повідомленні.

Крім того, уточняється, що протягом останнього часу окупанти завезли в ОРДЛО понад 2 тисячі тонн пального.

На фоні цього командування Збройних сил РФ підвищило контроль зберігання військового майна у частинах і підрозділах російських окупаційних військ. А також попередило, що всі посадові особи, винні у недостачах завезеного з Росії майна, будуть негайно усунені з посад та притягнуті до суворої відповідальності. Зазначається, що з середини квітня проводитимуться раптові перевірки наявності пально-мастильних матеріалів.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.