Дубінський

Дубінського зняли з головувування столичними «СН»: він каже про «шахрайство» (деталі)

Члени Київської обласної організації політичної партії «Слуга народу» переобрали голову осередку і поставили питання про виключення з партії.

Про це йдеться у пресрелізі партії «Слуга народу», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Сьогодні, 14 березня 2021 року, на позачерговій конференції члени Київської обласної організації «СН» зняли позафракційного нардепа Олександра Дубінського з посади. Його замінив фракційний народний депутат з депутатського корпусу «СН» в у ВР Андрій Мотовиловець.

«Партійці поставили питання про подальше перебування його (Дубінського, – ред.) на посаді очільника обласного осередку та звернулися до голови партії з ініціативою скликати позачергову конференцію з кадрових питань. На конференції члени осередку ухвалили рішення про переобрання очільника. Більшістю голосів новим головою Київського партійного осередку став Андрій Мотовиловець», – йдеться у пресрелізі.

Крім того, члени осередку вважають, що таким чином Дубінський не може входити до й створеної Національної ради громад. Більш того, його можуть виключити з партії.

«Також у зв’язку з діями, що можуть трактуватися як невизнання статуту партії та невиконання членом партії статутних обов’язків, розглядається питання про виключення Олександра Дубінського із членів партії», – додали у пресслужбі.

Сам Дубінський скликав «екстрену конференцію ради Київської обласної організації політичної партії «СН», написав він у Фейсбуці.

Прибули віддані йому партійці і обговорювали «шахрайські та аферистичні схеми, які застосовуються окремими функціонерами ПП «СН» з використанням змін до статуту партіі, прийнятих 13.03.2021, з метою зміни керівника Киівськоі обласноі організаціі, чергових провокацій проти голови Киівськоі обласноі організаціі». Ця партконференція столичних «СН» висловила «довіру голові Киівськоі обласноі організаціі Олександру Дубінському».

Нагадаємо. 39-річний позафракцій народний депутат, в минулому – член парламентської фракції СН Олександр Дубінський вважається близьким до мільярдера Ігоря Коломойського. Нещодавно вони разом потрапили під санкції США.