У Горлівці підірвали командира одного з батальйону НЗФ РФ у власному авто

В окупованій Горлівці у власному авто невідомі підірвали командира батальйону окупаційних військ «Довгого». Він знаходиться у лікарні.

Про це повідомляє Остров з посиланням на сторінки окупантів в соцмережах, передають Вчасні Новини.

Подробиці. В окупованій Горлівці Донецької області невідомі підірвали одного з командирів окупаційних військ. Саморобний вибуховий пристрій був встановлений на днищі автомобіля командира батальйону з позивним «Довгий» і спрацював, коли бойовик віз дочку в школу.

Наразі комбат Сергій Попов (уродженець Горлівки) і його дочка знаходяться в лікарні.

Місцеві пропагандисти повідомляють, що лікарі оцінюють стан бойовика лікарі як середньої тяжкості. Попередній діагноз: множинні осколкові поранення нижніх кінцівок, осколковий перелом стегна. У дівчинки контузія і шок, інших видимих ушкоджень немає, її обстежують.

Сергій Попові знаходиться у базі даних «Миротворець» і там йдеться про те, що під час окупації Криму Довгий входив до складу «Самооборони Криму». Потім бойовик повернувся в Горлівку, входив у близьке оточення Ігоря Безлєра.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.