СБУ перевіряє «1+1»: вивчається вплив Медведчука на інформаційну політику

Служба безпеки України перевіряє медіахолдинг Ігоря Коломойського через частку Віктора Медведчука у власності каналу «1+1» перед засіданням РНБО.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у інтерв’ю «РБК-Україна», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Журналісти запитали радника голови ОП щодо того, чи варто хвилюватися головному власнику телеканалу «1+1» олігарху Ігорю Коломойському (йдеться про частку глави ОПЗЖ Віктора Медведчука у власності каналу). Перевірка проходить перед засіданням РНБО, на якому, за інсайдерською інформацією видання, будуть накладені санкції на «ПрикарпатЗахідТранс».

«СБУ проводить перевірку по «1+1». Вони повинні перевірити, хто є бенефіціаром, який є вплив на управління, умовно кажучи, який вплив на інформаційну політику з певним пакетом акцій», – відповів Подоляк.

Крім того, Подоляк зазначив, що у «1+1» є «цікаві розслідування» і це «нормальний медійний канал»

«У «1+1» є цікаві розслідування, він теж грає в політику. Але мені здається, це абсолютно нормальний для конкурентного середовища медійний канал. Взагалі я не бачу якусь проблему в нині існуючих каналах, включаючи і пул Порошенка, крім пулу Медведчука. Вони ідеологічно можуть подобатися або не подобатися. Але всі вони проукраїнські канали, за винятком пулу Медведчука», – додав він.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.